Min kurv

Der er ingen produkter i kurven

Start shopping

Dansk Snedkerhåndværk

Dansk Snedkerhåndværk

SkabRum er en dansk virksomhed, der nytænker og skaber eksklusive snedkermøbler. Designet er "nordisk" med træ, læder og linoleum som de gennemgående materialer. Alle produkter er SkabRums eget design. Enkelthed, optimal funktion, fleksible former og ærlige materialer er nogle af de kvaliteter, der kendetegner vores produkter.


Håndværket er også dansk. Produktionen foregår på et snedkeri i Odense, hvor et team af dygtige snedkere tager sig af hvert møbels tilblivelse. Gennemtænkt og gennemarbejdet ned i detaljen, fordi vi er vilde med grundigt snedkerhåndværk.


Det fleksible design betyder, at du som kunde har mulighed for at med-designe elementer af dit møbel inden for nogle fastlagte rammer og inden for en overkommelig pris. Samtidig er produkterne skabt i et design, så de nemt kan integreres i ethvert hjem. Vi kalder det "semi custom-made":

Med-design elementer af møblet

At vores produkter er semi custom-made betyder, at rammerne for snedkermøblernes design er lagt på forhånd, men at du har mulighed for at med-designe udvalgte elementer af møblet. Lad os bruge SkabRum badmøblet som eksempel: Badeværelsesmøblet kommer i fem forskellige bredder, to forskellige træsorter og med to forskellige typer greb. Du sammensætter og klikker i kurven, og vi bygger møblet specifikt til dig.

Fornuftig leveringstid

At produktet er semi custom-made betyder også, at vi kan bygge det hurtigere, så du kan få en hurtig levering. Fra vi har modtaget din ordre, til vi sender det færdige produkt, går der kun 4-5 uger. Til sammenligning ligger leveringstiden på et lignende produkt bygget på specialmål typisk på 12-13 uger. Kvaliteten på semi custom-made er naturligvis den samme høje som for produkter lavet på specialmål.

Fordelagtig pris

At produktet  samtidig kan produceres til en fordelagtig pris skyldes, at vi har et dygtigt snedkerteam, der har mulighed for at optimere håndværksprocessen. Det betyder, at tidsforbruget sænkes, og det samme gør så prisen. 


Med semi custom-made får du altså adgang til uhørt lækre håndbyggede produkter med fornuftig leveringsfrist og til en fair pris.

Specialmål

Et udpluk af SkabRums produkter laves også på specialmål. Det fremgår på webshoppen under hvert produkt, hvorvidt det specialfremstilles. For ønske om specialfremstilling og pristilbud på disse produkter kontakt SkabRum.

img

Tilføjet til kurv!