Kurv

Grundstenen i SkabRum er "semi custom-made"

Et håndbygget møbel på specialmål kan hurtigt koste spidsen af en jetjager *. Vi har skabt et koncept i form af semi custom-made, så du kan opleve glæden ved lækre håndsnedkererede møbler og ikke skal lade dig nøje med en standardvare.

Med-design elementer af møblet

At vores produkter er semi custom-made betyder, at snedkermøblerne er præ-designet men i stort omfang kan tilpasses dit behov. Møblerne er nemlig skabt i et fleksibelt design, så du har mulighed for at med-designe udvalgte elementer af møblet. Lad os bruge badmøblet på billedet som eksempel: Modulet kommer i fem forskellige størrelser, to forskellige træsorter og med to forskellige typer greb. Du sammensætter og klikker i kurven, og vi bygger møblet specifikt til dig.

Fornuftig leveringstid

At produktet er semi custom-made betyder også, at vi kan bygge det forholdsvist hurtigt. Fra vi har modtaget din ordre, til vi sender det færdige produkt, går der kun 4-5 uger. Til sammenligning ligger leveringstiden på et lignende produkt bygget på specialmål typisk på 12-13 uger. Kvaliteten på semi custom-made er naturligvis den samme høje som for produkter lavet på specialmål.

Fordelagtig pris

At produktet  samtidig kan produceres til en fordelagtig pris skyldes, at vi har et dygtigt snedkerteam, der har mulighed for at optimere håndværksprocessen. Det betyder, at tidsforbruget sænkes, og det samme gør prisen. Med semi custom-made får du altså adgang til uhørt lækre håndbyggede produkter med fornuftig leveringsfrist og til en fair pris.

Specialmål

Et udpluk af SkabRums produkter laves også på specialmål. Det fremgår på webshoppen under hvert produkt, hvorvidt det specialfremstilles. For ønske om specialfremstilling og pristilbud på disse produkter kontakt SkabRum.


* Spidsen, der i virkeligheden er et rør, er ret beset ikke vanvittig dyr.