Min kurv

Der er ingen produkter i kurven

Start shopping

Om SkabRum

Om SkabRum

Skaberne bag SkabRum

SkabRum er lillebror til Køkkenskaberne, der, siden 2006, har udviklet og specialproduceret en lang række unikke produkter og leveret både små og store projekter under overskriften eksklusiv boligindretning i Danmark og i Norden.

Malene, produktudvikler:

- Hver uge tegner jeg nye møbler, afprøver nye materialer og udtænker de særlige, små detaljer, der kendetegner unikaprodukterne fra Køkkenskaberne. Som årene er gået, kan jeg se, at nogle af løsningerne er bredt anvendelige i mange forskellige sammenhænge, og det er faktisk grundideen i SkabRum. Inspireret af alle vores projekter er kollektionerne i SkabRum essensen af designløsninger, der passer sammen med boligdrømmene hos rigtigt mange. Det er sådan set dét, der er grundtanken i SkabRum.

Martin, indkøber og ansvarlig for snedkeriet:

- Møblerne bliver produceret på bestilling på vores snedkeri i Odense, men da designet og mange mål er faste, kan vi optimere produktionen. Derfor kan vi lave møblerne til SkabRum til en pris, hvor de fleste kan være med – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller snedkerhåndværket. Det har været vores mantra, siden vi startede SkabRum i 2015: Godt design og nordisk funktionalitet med fokus på høj kvalitet og snedkerdetaljer.

img

Tilføjet til kurv!