Min kurv

Der er ingen produkter i kurven

Start shopping

En lille spisekrog - hvordan indretter du den bedst?

in bænk, magasinholder, skab, spisebord, Spisekrog
by Tanja Hattens

SkabRum bliver tit mødt med spørgsmål om, hvordan man bedst indretter et lille rum. Som i dette køkken, hvor kvadratmeterne til den lille spisekrog var få. Og ja, hvordan får du egentlig det bedst mulige ud af den plads, du har? Vi har lavet løsningerne, som du ser på billedet og videregiver her vores indretnings-fif:


Hav pladsen for øje, når du vælger møbler: Helt overordnet gælder det om at vælge pladsbesparende møbler, der udnytter rummet bedst muligt. Vælg det smalle spisebord fremfor det bredde og benyt evt. i stedet et lille anretterbord, når du mangler serveringsplads. Et spisebord i et enkelt og let design får rummet til at syne større, fremfor det tunge træbord med de massive ben.


Multifunktionalitet: Ud over en ekstra siddeplads - der er nemlig altid plads til en ekstra popo - bidrager en bænk også til pladsen i rummet. Når bænken står op ad væggen, kræver den ikke yderligere gulvplads som en stol, der jo skal trækkes ud fra bordet for at kunne benyttes. Er bænken kombineret med et spisebord med shakerben, giver det de optimale forhold, når du skal ind og ud fra siddepladsen. Endelig kan en bænk give praktisk opbevaring underneden til eksempelvis kurve og magasiner.


Udnyt rummet i højden: Et smalt men højt køkkenskab, der samtidig er væghængt, stjæler stort set ingen plads i rummet. Som det hvide skab, hvor dybden er bare 22 cm. Højden og bredden på skabet giver til gengæld store mængder opbevaringsplads til alt det service og de kolonialvarer, som du gerne vil have lige ved hånden, når spisebordet skal dækkes.


Lyse farver og få genstande: Visuelt åbner lys rummet og skaber en større rumfornemmelse. Anvend derfor lyse toner til væg og gulv. Vægflader kan derimod benyttes til få men velvalgte genstande, som for eksempel billeder, der giver kant til rummet og skaber kontrast til det lyse. Få og store genstande fremfor mange små giver ro og dermed rummelighed. Og tænk også gerne her i opbevaring: En magasinholder er praktisk til opbevaring af aviser, bøger, mv. og er samtidig dekorativ.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Nu skulle du gerne være hjulpet godt på vej. Men har du spørgsmål til indretningen af et lille rum, kommer vi altid gerne med forslag. Bemærk at spisebord, bænk, køkkenskab og magasinholder altsammen er fra SkabRums kollektion og kan bestilles på webshoppen eller købes i butikken på Østerbro.

Skriv en kommentar

Din email bliver ikke delt. Felter markeret med * er påkrævede

img

Tilføjet til kurv!