Kurv

Bademøblet til det lille badeværelse

Skrevet af Tanja Hattens d.


MEN det kan lade sig gøre at finde et møbel, der kan passes ind i et lille rum. At det så samtidig kombinerer funktionalitet med lækkert snedkerhåndværk og design, gør jo ikke noget.


Lillebitte Badmøbel fra SkabRum er designet til de mange baderum, hvor det kniber med pladsen. Møblet er væghængt, har en størrelse på blot 45 cm x 25 cm, og under vasken gives fin plads til opbevaring af diverse toiletartikler.  Bademøblet består af en ramme med én stor eller to små låger, alt efter dit ønske og behov. Det bygges i både eg, røget eg, bambus eller helt hvidlakeret. Derudover er det muligt, at “customize” skabet i den forstand, at de forskellige træsorter kan kombineres. Eksempelvis kan den hvidlakeret ramme sammensættes med låger i eg, røget eg eller bambus. Badmøblet kommer med forskellige grebstyper, og på den måde har du mulighed for at sætte dit eget lille præg på skabet. 


Lillebitte Badmøbel er en unik løsning, der kan passes ind på ethvert lille badeværelse og udnytter pladsen optimalt. Så er det bare at beslutte, hvilket badmøbel der er din favorit.


Ælde indlæg Nyeste indlæg


0 kommentarer


Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes, inden de bliver vist