Kurv

SkabRum har taget skridtet videre

Skrevet af Tanja Hattens d.

 

 

Træ har en særlig plads i dansk møbeldesign. Selv folk fra udlandet er ofte helt vilde med de dyre danske designermøbler og danskernes måde at indrette hjemmet på. Og det giver faktisk god mening, at dansk møbeldesign  er så populært. Træ er nemlig ægte og levende og bringer en varm fornemmelse til de ellers lidt kølige og neutrale farver i den danske indretning. På den måde opnås en god kombination mellem varme og stilrenhed. 


Hos SkabRum er vi også vilde med træ. Vores møbler bliver for tiden bygget i eg, røget eg, birkekrydsfiner og bambus, og vi følger således traditionen i dansk møbeldesign. Men vi har taget skridtet videre end det. Gennem de senere år har vi nemlig konstateret en efterspørgsel på håndsnedkererede produkter, som kan tilpasses på mål og i materialer, og som samtidig er til at betale. Det er ingen kunst at producere og forhandle flere dyre, specialfremstillede møbler. Kunsten, som vi ser det, er at tilbyde håndsnedkererede møbler, som dækker hver kundes behov, og som samtidig har en fordelagtig pris.


Derfor har SkabRum skabt konceptet semi custom-made, hvor du som kunde kan meddesigne dit møbel inden for nogle afgrænsede rammer og inden for en overkommelig pris. Tag eksempelvis vores badmodul. Modulet kommer i fem forskellige bredder, to forskellige træsorter og med to forskellige greb. Du vælger og sammensætter ud fra mulighederne, og vi bygger herefter badmøblet specifikt til dig. Måske havde du forestillet dig et badmodul på 108 cm i bredden men må her nøjes med vores badmodul på 106 cm, som kommer dit behov nærmest. Et lille kompromis til gengæld for et håndsnedkereret badmodul til en væsentlig lavere pris, end hvad et specialfremstillet modul ville koste.


Vi starter ud her i december 2015 og åbner webshoppen med badmoduler, spiseborde, skriveborde, skabe og meget mere, som vi forhandler som semi custom-made produkter, hvor du har mulighed for at meddesigne dit produkt. Et udpluk af produkterne kan også bestilles på specialmål. Tag et kig rundt i vores butik og fortæl os, hvad du kan lide og også meget gerne hvis du synes, der mangler noget i forhold til produkter, træsorter, mål, farver, mv.


Vi kan afsløre, at SkabRum har mange nyheder i ærmet til 2016. Dem glæder vi os i den grad til at dele med dig her i butikken, på bloggen og på alle vores andre platforme. Så stay tuned!


Nyeste indlæg


0 kommentarer


Skriv en kommentar

Kommentarer godkendes, inden de bliver vist