Kurv

Nyheder

En lille spisekrog - hvordan indretter du den bedst?

Skrevet af Tanja Hattens d.

  SkabRum bliver tit mødt med spørgsmål om, hvordan man bedst indretter et lille rum. Som i dette køkken, hvor kvadratmeterne til den lille spisekrog var få. Og ja, hvordan får du egentlig det bedst mulige ud af den plads, du har? Vi har lavet løsningerne, som du ser på billedet og videregiver her vores indretnings-fif: Hav pladsen for øje, når du vælger møbler: Helt overordnet gælder det om at vælge pladsbesparende møbler, der udnytter rummet bedst muligt. Vælg det smalle spisebord fremfor det bredde og benyt evt. i stedet et lille anretterbord, når du mangler serveringsplads. Et spisebord i et enkelt og...

Læs mere →


Bademøblet til det lille badeværelse

Skrevet af Tanja Hattens d.

Mange bosat i byområder og ældre lejligheder kan nikke genkendende til at have et badeværelse på få kvadratmeter. Et rum hvor der kun lige akkurat er plads til det mest nødvendige. MEN det kan lade sig gøre at finde et møbel, der kan passes ind i et lille rum. At det så samtidig kombinerer funktionalitet med lækkert snedkerhåndværk og design, gør jo ikke noget. Lillebitte Badmøbel fra SkabRum er designet til de mange baderum, hvor det kniber med pladsen. Møblet er væghængt, har en størrelse på blot 45 cm x 25 cm, og under vasken gives fin plads til opbevaring...

Læs mere →


Egetræsdrøm med pudderfarvet linoleum og messinggreb

Skrevet af Tanja Hattens d.

Nøøj, vi synes det er fint! Altså skabet her, som er det nyeste skud på stammen fra SkabRum. Egetræet sammen med den pudderfarvede linoleumsfront og grebet i messing giver et delikat design med et samtidig naturligt og varmt udtryk.   Skabets variable dybde og bredde gør det velegnet som badeværelsesskab men også som opbevaringsløsning i både soveværelse og entré. Vi bygger skabet i to standardhøjder (H:1600 & H:810). Fronten kommer også med andre smukke linoleumsfarver. Læs meget mere her.

Læs mere →


Spejlkasse

Skrevet af Tanja Hattens d.

SPEJLKASSE Spejlkassen fra SkabRum er den perfekte hybrid mellem æstetik og funktionalitet. Spejlet er skabt i enkelt design med tapsamlinger og har med trærammen en hylde integreret, der giver praktisk afsætningsplads til små objekter. Spejlkassen kommer i neutral eg, røget eg og bambus. Pris fra DKK 3.200.   Standardmål H65 X B45 X D10. Bygges også på specialmål.

Læs mere →


Lillebitte Bad

Skrevet af Tanja Hattens d.

Lillebitte Bad Med Lillebitte Bad fra SkabRum kan selv det allermindste badeværelse nu indrettes med lækre snedkerdetaljer. Med sine bare 45 X 25 cm optager Lillebitte Bad minimal plads og giver stadig rum til opbevaring. Vi bygger i bambus, neutral eg & røget eg.Pris DKK 8.800 (ekskl. armatur).

Læs mere →